fbpx

ADRIJA ČEPAITĖ. Vadovė ir viešasis kalbėjimas. 5 mirtinos klaidos, kurios sugadina viešąją kalbą ir 7 patarimai, kaip savo kalbą paversti įtaigia ir įgalinančia žmones.

Adrija kalba apie 5 klaidas viešai kalbant, ir duoda 7 patarimus kaip kalbą paversti įtaigia.

Gaukite iškart

19.99

♥ Galios neribotą laiką
♥ Pinigų grąžinimo garantija

Ko išmoksite

 Sužinosite 5 klaidas viešajame kalbėjome

 7 patarimai, kaip savo kalbą paversti įtaigia ir įgalinančia žmones

 

Apie lektorių

ADRIJA ČEPAITĖ – viena iš „Go Forward“ akademijos įkūrėjų, sceninės kalbos, iškalbos ir retorikos meistrė. Moteris stažavosi pas Holivudo žvaigždžių sceninės kalbos ir retorikos specialistę Patsy Rodenburg, Sankt Peterburgo teatro akademijos profesorių J. Vasiljevą, Balso centro Škotijoje įkūrėją Kristin Linklater ir kitus. Adrija Čepaitė moko įtaigiau bendrauti, sakyti paveikias viešas kalbas, rengti pranešimus, bendrauti su žiniasklaidos atstovais ir šiomis žiniomis pasidalins su konferencijos dalyviais.

 

100% pinigų grąžinimo garantija

Jei Jums nepatiks šie seminarai, mes Jums grąžinsime pinigus. Jūs nieko nerizikuojate įsigydami šį iškirtinį pasiūlymą. Taikome 14-os dienų pinigų grąžinimo garantiją.

 

Beje, kai kas svarbaus!

Siūlome įsigyti didžiausią saviugdos mokymų kolekciją Lietuvoje, kurioje yra per 200 valandų trukmės video mokymų iš didžiausių užsienio ir Lietuvos verslo ekspertų ir praktikų. Ir tai kainuoja vos 99 eurus už visą kolekciją.

Sužinoti daugiau čia >>

19.99

SAVIUGDOS MOKYMŲ KOLEKCIJAVERSLO KOLEKCIJA